joi, 13 februarie 2020

Chifle umplute pentru micul dejun

Ingrediente
4 chifle gata cumpărate
4 ouă
10 bucăți de cașcaval feliat
50 g unt
10 bucăți de bacon
3 cărnați
2 ardei grași
1 roșie
2-3 fire de ceapă verde
sare, piper și oregano după gust
Mod de preparare
Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit se taie ușor capacele chiflelor și se scobesc înăuntru cu o lingură. Aveți grijă să lăsați marginile chiflei destul de grosuțe.
Se ung chiflele cu unt pe dinăuntru, apoi se pun ingredientele în straturi.


Se pune bacon de jur împrejur, se adaugă cașcaval, ardei tocat mărunt, se asezonează cu sare și piper și se pune oul pe fiecare chiflă. Se pun chiflele într-o tavă și se dă tava la copt în cuptorul preîncălzit la 180°C. Se coc circa 15-20 de minute în funcție de cuptorul fiecăruia.  Vă propunem câteva idei de umplere a chiflelor pentru un mic dejun copios.

Chifle umplute cu salam și ouă
Chifle umplute cu piept de pui, cașcaval și ou
Chifle umplute cu 3 tipuri de cașcaval și ou
Chifle umplute cu ou și cărnăciori
Chifle umplute cu legume, cașcaval și ou
Va dorim poftă bună și spor la gătit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciorbă de miel